Marvel kapitány: Megérkeztek az első hivatalos fotók

Végre megérkeztek a Marvel Kapitány első hivatalos fotói, vagyis végre nem csak kiszivárgott, rossz minőségű fotókról kell kibogarásznunk, hogyan fest a Marvel legújabb és legerősebb szuperhőse.

Az biztos, hogy Brie Larson remek választás volt a címszerepre, ahogy az is, hogy a Marvel filmes univerzumának tervezői és designerei kitettek magukért: hűen és precízen adják át a képregény-karakter hangulatát és stílusát anélkül, hogy túlontúl extra lenne a látvány.

De Marvel Kapitány alakján túl még egyéb csemegéket is tartogatnak a frissen felkerült fotók: szemtől szembe láthatjuk a fiatal Nick Fury-t Samuel L. Jackson megformálásában, illetve végre Jude Law-ról is láthatunk fotókat.

A két rendező, Anna Boden és Ryan Fleck ugyan még új a hollywoodi blockbusterek földjén, de olyan stáb áll mögöttük és mellettük, akik szépen el tudják őket navigálni ezen a területen, ezért bízhatunk benne, hogy olyan minőségű munkát tesznek majd le az asztalra, amelyet megszokhattunk. Hiszen rajongók millió várják, hogyan fog Thanosszal leszámolni Marvel Kapitány, és több érdekes kérdés végére is végre pont kerülhet.

A történet ugyanis a kilenecvenes években játszódik, vagyis előzmény- és eredettörténet egyben. Marvel Kapitány keletkezéstörténete egy igen összetett és bonyolult folyamat – ráadásul a sztoriban valahogy át kell hidalni azt a problémát is, hogyan kerül a karakter úgy 20 évvel későbbre anélkül, hogy egy percet is öregedne.

A forgatókönyvíróknak biztos remek válaszaik vannak a felmerülő kérdésekre, és reméljük, hogy jól tudnak bánni a Boden szerint mélységesen emberi, szerethető és csupaszív karakterrel, akinek számtalan helyzetben kell majd bizonyítania rátermettségét és bátorságát. Hát, kíváncsian várjuk az eredményt – a további fotókat pedig nézzétek meg a galériánkban!