Mától a Netflixen: A Formula 1: Hajsza a túlélésért alkotói újabb sportdokuval jelentkeztek, és ezt sem érdemes kihagyni

Ha rajongsz a Netflixen található sportdokumentumfilmekért, akkor itt van a következő elfoglaltságod. A Formula 1: Hajsza a túlélésért producerei által készített új sorozat a Hat nemzet: Bajnokok közelről, amely a Six Nations Rugby Union Championship-ről szól.

Az új sorozat január 24-én debütál, és betekintést nyújt a legrégebbi nemzetközi rögbitornán zajló eseményekbe. 

A Hat nemzet: Bajnokok közelről egy nyolcrészes dokumentumfilm a Netflixen, amely betekintést nyújt a Six Nations bajnokság kulisszatitkaiba.

Abban az esetben, ha nem vagy odáig a rögbiért (ezután az évad után valószínűleg már kedvelni fogod), a Six Nations a legrégebbi nemzetközi rögbitorna, ahol az Anglia, Wales, Skócia, Írország, Olaszország és Franciaország csapatai versenyeznek a győzelemért.

A bajnokságot általában minden év februárjában és márciusában rendezik meg, és az új Netflix sorozat a 2023-as bajnokságot fogja bemutatni.

A sorozat bemutatja a játékosok és a edzők hátterét: otthon, családjukkal, edzéseken, és természetesen a pályán is. Ahogyan a Hajsza a túlélésért sorozatban, itt is közvetlen interjúk készültek a bajnokság néhány kulcsjátékosával.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dokumentum | sportfilm

Körről körre, mérkőzésről mérkőzésre Európa legjobb rögbicsapatai küzdenek meg azért, hogy hazavihessék a trófeát a 2023-as Hat Nemzet Bajnokságon. több»