Mától a Netflixen: Ilyen 2. világháborús doku-sorozatot még nem láthattunk

A mától nézhető dokumentumfilm sorozat, a Második világháború: A frontvonalon, a második világháború eseményeinek kivételes bemutatásával foglalkozik. Kiemelkedő képekkel és archív felvételekkel szolgál, amelyek friss betekintést nyújtanak ebbe a kulcsfontosságú történelmi eseménybe.

Az archív dokumentumokat felhasználva a globális konfliktust minden oldaláról körüljárja, legyen szó a Tengelyhatalmak vagy Szövetségesek nézőpontjáról. A sorozat szokatlan és merőben új megközelítést képvisel a korábbi második világháború dokumentumfilmekhez képest.

A hat részes brit sorozat minden epizódja egyszerre érhető el, így lehetőséget ad arra, hogy a nézők olyan tempóban haladjanak az események sodrásában, ahogy szeretnének. 

A Második világháború: A frontvonalont a BAFTA-díjas John Boyega narrálja, akit olyan szerepei tettek ismertté, mint a Star Wars és a The Woman King. A sorozat fókuszában a történelmi felvételek és a dokumentumfilm elbeszélés áll, nem pedig a hagyományos színészgárdákra épülő kitalált cselekmények vagy karakterek, ami egyértelmű dokumentumfilm ihlette látásmódot eredményez.

A film olyan, még soha nem látott felvételeket tartalmaz, amelyek speciális rekonstrukción, többek között újraszínezésen estek át. Ez a helyreállított tartalom kiegészül a filmes hangtervezéssel, hogy igazán lenyűgöző légkört teremtsen.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.