Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában is a tavaly megjelent Marsra magyar! című vígjátéksorozat.

A Zoltán Kálmánczhelyi és Végh Zsolt rendezésében készült sorozat története egy látszólag teljesen átlagosnak mondható vállalkozás, a Hajnal-Hasad Kft. mindennapjait tárja fel, ám minden a feje tetejére áll, amikor a cég egyik telephelyére egy meteorit zuhan. A cég vezetője, Hajnal Károly azonnal válságstábot hív össze, hogy a csapat együtt találja meg a megoldást a helyzetre.

A Marsra magyar! forgatókönyvét Fekete Ádám, Zoltán Kálmánczhelyi és Wágner Levente fejlesztették, ami viszont ennél is izgalmasabb, hogy a produkció parádés szereposztást kapott, hiszen a főbb szerepekben érkezik Mucsi Zoltán, Csőre Gábor, Thuróczy Szabolcs, Trokán Péter, Hegyi Barbara, Kautzky Armand és Bezerédi Zoltán.

A Marsra magyar! mától tehát elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

vígjáték

A Hajnal-Vasad Kft. egyik munkásába belecsapódik egy meteor, a vezetőség pedig nagy gondokkal küzd, mivel a csőd szélére sodródnak. Azonban nagy lehetőség csillan meg előttük,... több»