Jason Statham újra szembeszáll a cápákkal, befutott a Meg 2 magyar előzetese

Jason Statham nem egy, nem kettő, hanem három mélytengeri őscápával és egy hatalmas, csápos lénnyel néz szembe a Meg 2. - Az árok első magyar előzetesében.

2023.05.09   olvasottság: 2411x   szerző: csd  

A 2018-ban megjelent Meg – Az őscápa közel 530 millió dolláros bevételt hozott a konyhára a készítőknek, így valahol nem is volt kérdés, hogy folytatást kapjon a film. A történet középpontjában egy kutatócsoport állt, akikre váratlanul egy Megalodon támadt.

A folytatásban ugyanakkor viszont egy nagyvállalat felelőtlen nyersanyagforrások után kutatásai ébresztik fel a mélységben lakozó szörnyetegeket, amelyeket ezúttal valószínűleg senki sem tud majd megállítani.

Jason Statham mellett a film főszerepeiben Cliff Curtis, Sienna Guillory, Sergio Peris-Mencheta, Page Kennedy, Wu Jing és Skyler Samuels lesznek láthatók. A Meg 2. a tervek szerint idén augusztusban érkezik a hazai mozikba.

akció | horror | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Ha valakinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy egy sérülékeny járművel az óceán legmélyebb részein navigáljon, feltérképezetlen területeket fedezzen fel, és ismeretlen fajokkal... több»