Még több Szex és New York: Jön az És egyszer csak… 2. évada

Tavaly év végén debütált az És egyszer csak…, a Szex és New York folytatása, melyhez bejelentették az új évadot. A főszerepekben továbbra is Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis lesz látható.

Jó hír Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker rajongóinak: az És egyszer csak…, a Szex és New York folytatása új évaddal tér vissza az HBO Max-ra.

Persze ez nem nagy meglepetés, hiszen a széria tavaly decemberben megjelent első epizódja a legnézettebb sorozatpremier volt az HBO Max-on, az első évad pedig bekerült a platform katalógusának 10 legnépszerűbb műsora közé.

Az És egyszer csak… 2. évadában természetesen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatérnek ikonikus karaktereik, Carrie, Miranda és Charlotte szerepéhez, akik a folytatásban együtt néznek szembe az idő múlásával, a házasságok buktatóival és a társadalmi nyomással, hogy csinosak és sikeresek legyenek.

A premierdátumról és arról, hogy hány epizódból áll majd a széria, egyelőre nincsenek információk.

dráma | romantikus | vígjáték

A sorozat Carrie, Miranda és Charlotte életét követi nyomon, akik kapcsolata és barátsága már a 30-as éveikben összetett volt, és most, amikor az 50-es éveiket tapossák, egy... több»