Dwayne Johnson az elmúlt években Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált. A sztár családi hátteréről pedig egy igencsak meglepő dolog derült ki az elmúlt napokban.

A Sports Illustrated magazin számolt be arról, hogy egy nemrégiben elvégzett DNS teszt kimutatta, hogy Dwayne Johnsonnak további öt testvére van, névszerint Lisa Purves, Paula Parsons, Trevor Edwards, Adrian Bowles és Aaron Fowler.

Az öt felnőtt gyermeknek sikerült megtalálniuk egymást, ugyanakkor soha nem vették fel a kapcsolatot 2020-ban elhunyt édesapjukkal, Rocky Johnsonnal. “Dwayne nem tartozik nekünk semmivel. Mi csak azt szeretnénk, hogy elismerjenek minket” - nyilatkozta Paula Parsons.

Lisa Purves jelenleg egy filmen dolgozik, amelyben az testvérek találkozását dokumentálja. A testvérek egy közös közleményt is megjelentettek: “Az emberek azt mondták Trevornak és Aronnak, két ismeretlennek, hogy hasonlítanak egy világhírű birkózóra. Családi történetek, Facebook-kutatás és DNS segítségével megtalálták az apjukat, Rocky Johnsont, és ők is új családra leltek”