49 Stardust  (2020)

Ma már ritkábban esik szó róla, David Bowie számára azonban közel sem volt egyszerű az út a nemzetközi ismertség felé, és a zenész, énekes pontosan ezt a korszakát tárja fel a Stardust című film, amelynek meg is érkezett az első előzetese.

A film története szerint David Bowie az Egyesült Államokba érkezik, hogy promózza legutóbbi, a The Man Who Sold the World című lemezét, a zenészt azonban egyáltalán nem fogadják tárt karokkal. Davidnek szembesülnie kell azzal, hogy hazáján kívül nem igazán ismerik őt, és bizony más ötletekre lesz szüksége, ha komolyabb sikereket szeretne elérni. Az útja során egy publicista kíséri őt el, aki végül nagy hatást tesz későbbi munkásságára, így az ő nevéhez köthető  Ziggy Stardust vagy épp Thin White Duke karakterének megalkotása, amelyek végül egybeforrtak Bowie nevével.

A főszerepet alakító Johnny Flynn mellett  Jena Malone, Marc Maron, Paulino Nunes, Aaron Poole, Richard Clarkin, Anthony Flanagan és Jimmy Star bukkannak fel a filmben, amely a tervek szerint november 25-én debütál digitális hordozókon és online platformokon.