Johnny Depp elárulta, hogy igazából jobban szereti a nyugodt életet Somersetben, ahol egy 850 hektáros birtokon lakik egy 19. századi kúriában.

A színész a Somerset Life-nak adott interjúban beszélt arról, hogy valójában nem az az extrovertált személyiség, amilyennek a nyilvánosság hiszi őt:

“Egyszerűen imádom a karakteres helyeket. A britek lazák, és úgy üdvözölnek, mintha szomszédok lennénk, ezt anélkül mondom, hogy túlzásokba esnék. Szeretek helyekre járni, dolgokat látni és emberekkel találkozni, de nem vagyok olyan nagy extrovertált, mint ahogy az emberek gondolják” - mondta a színész.

“Igazság szerint elég félénk ember vagyok. Ez az egyik nagyszerű dolog Nagy-Britanniában, és különösen Somersetben. Csak önmagam lehetek - és ez jó. Bemehetek a boltokba anélkül, hogy körülvennének az emberek, akik szelfizni akarnak velem” - tette hozzá Depp.

A színész 2014-ben 13 millió fontot költött egy Downton Abbey stílusú birtokra West Countryban, amely 12 hálószobából áll, nyolc fürdőszobával és egy 850 hektáros területen helyezkedik el.

Persze azt is érdemes megjegyezni, hogy Depp a hónap elején helikopterrel érkezett egy lincolnshire-i régiségboltba, hogy vásároljon néhány gitárt. Mondani se kell, hogy az eladókat sikerült megdöbbenteni. Depp a jövőben a készülő Jeanne du Barry című filmben tér majd vissza.