Megvan, mikor jöhet az új James Bond-film?

Igazi Bond-ünnepet tartottak hétfő este Londonban a Claridge’s Hotelben, amelyet a Brit Filmintézet szervezett. Az este egyik fő eseménye Barbara Broccoli és Michael G. Wilson kitüntetése volt. Az eseményen sztárok tucatjai voltak jelen, nyilván főként olyanok, akik valamilyen formában kötődnek a Bond-franchise-hoz.

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson évtizedek óta felelnek a 007-es ügynök kalandjaiért. Egy ilyen alkalomból pedig nyilván nem kerülhették el a kérdést a hogyan továbbról. Mint ismert, Daniel Craig leköszönt a szerepről, ami természetesen véget nem érő találgatást vont maga után: ki lesz a következő James Bond?

Az elmúlt években megannyi név felröppent, köztük olyanokkal, mint Tom Hardy, Henry Cavill vagy Idris Elba, de egyes vélemények szerint itt az ideje, hogy női James Bondot avassunk. De mit mondott minderről Barbara Broccoli?

Nos, leginkább semmit. Vagyis semmi konkrétumot, ami persze egyáltalán nem meglepő. A producer teljesen elzárkózott attól, hogy neveket emlegessen, mivel elmondása szerint még egyáltalán nem tart ott a projekt, hogy konkrét nevekről lehessen beszélni.

Mint kiderült, most egy nagyon komoly váltáson dolgoznak, ahogy fogalmazott, „teljesen újraalkotják James Bondot”. Hogy ez pontosan mit jelenthet, egyelőre nem tudni, de Barbara Broccoli hozzátette, hogy most úgy tippeli, még minimum két év el fog telni, mire elkezdődhet egy új James Bond mozi forgatása. Illetve azt is hozzátette, hogy ha akarna sem tudna nevet említeni a szerepre, ugyanis egyelőre szó szerint senki sincs képben, hiszen még azt sem tudják igazán, hogy milyen irányba vinnék el a franchise-t a jövőben.