Tom Holland egy friss videóinterjúban jelentette be, hogy a következő egy évben szünetet tart.

A színész az Extra magazinnak beszélt arról, mennyire megviselte őt a most megjelent The Crowded Room forgatása. A sorozatban Holland Danny Sullivant alakítja, akit 1979 nyarán letartóztatnak, mivel részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. A sorozat Billy Milligan a valóságban is ekövetett bűncselekményein alapul, akinél disszociatív identitászavart diagnosztizáltak.

“Kemény időszak volt, az biztos. Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam. És aztán mindennek tetejébe, hogy producerként, a mindennapi problémákkal foglalkozni, amelyek minden filmforgatással járnak, csak még egy extra szintű nyomást jelentett” - mondta Holland.

A fiatal színész megjegyezte, hogy bár nagyon élvezte a produceri teendőket, de az, hogy gyakorlatilag két szereppel kellett “zsonglőrködnie” a produkciónál, egyszerűen nagyon megterhelte őt.

"Azzal a gondolattal éltem az életem, hogy a kemény munka jó munka. Aztán viszont a sorozat tényleg megtörte a szívemet. Eljött az idő, amikor szükségem volt egy kis szünetre, és eltűntem, elmentem egy hétre Mexikóba, és egy tengerparton töltöttem az időmet, ahol ledőlhettem egy kicsit. Most egy év szünetet tartok, és ez annak az eredménye, hogy ez a műsor mennyire nehéz volt. Izgatottan várom, hogy mi lesz belőle. Úgy érzem, hogy a kemény munkánk nem volt hiábavaló” - mondta a színész.

Holland korábban már arról is beszélt, hogy ez a szerep teljesen megváltoztatta az életét, a mentális betegségekről alkotott felfogását, és hogy a szerep elvállalás óta teljesen józan. A színésszel készült teljes interjút a fenti galériánkban tudjátok megtekinteni.

A The Crowded Room június 9-én debütál az Apple TV+-on.

dráma | életrajzi | krimi

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»