Mi ez a magyar film a Netflix top10-ben?

A Mentés Másképp című film tavaly debütált a mozikban, és kétségkívül az év egyik legnagyobb meglepetését okozta. 

Egy család készítette mindössze 5 millió forintból a tavalyi év meglepetés filmjét, mely először a mozikban aratott meglepő sikereket, most pedig a streamingen is berobbant.

A Mentés másképp alig mutatkozott be a streamingóriás platformján, máris bekerült a top10 legnézettebb produkció közé, amire magyar film esetében elég rég volt már példa, és arról se feledkezzünk meg, hogy egy független alkotásról van szó, melyet nem övezett több milliós marketing kampány.

A történet főhőse egy irodista srác, aki úgy próbál meg segíteni egy depressziós lánynak, hogy annak fogalma sincs arról, hogy éppen egy terápia részese.

A Mentés másképp rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a Magyar Filmadatbázisban is, több száz értékelés és több tucat 5 csillagos értékelés után 81 százalékon áll.

Ha lemaradtál volna róla, nézd meg az előzetest idelent, vagy ide kattintva látogass el a film mafabos adatlapjára, ahol a rózsaszín ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva azonnal el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Lovas Márk egy kiégett irodista, aki hamarosan betölti a harmincat. A férfi egy nap felkeresi egy kétségbeesett apa, hogy megkérje, hogy különleges, alternatív terápiás... több»