Érdekesen működnek a Netflix nézői. Míg a terhes férfiról szóló japán sorozat olyannyira kiverte náluk a biztosítékot, hogy egyenesen review bombolták (vagyis szándékosan mélyen alulértékelték, hogy rontsák tetszési indexét), addig a két meleg diáksrácról szóló új brit sorozatot épp piedesztálra emelik.

A Fülig beléd zúgtam pontosan arról szól, amit a címe sugall, csak épp ezúttal az események egy fiúgimnáziumban játszódnak. Charlie, a nyíltan meleg, de mellé végtelenül nagyképű srác egy nap egy osztályba kerül a mindig vidám, de egyébként konzervatívan hetero Nickkel. És természetesen beleszeret. Ám míg Charlie azon őrlődik, hogy szerinte esélye sincs Nicknél, addig szép csendben ő is beleszeret.

A sorozat a mögöttünk hagyott hétvégén debütált a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában és máris világhódító útra indult. Ezt jól mutatja, hogy a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok egyenesen tökéletesnek tartják, legalábbis 100 százalékot másra elvileg nem illik adni ugyebár. Ugyanitt a náluk általában sokkal szigorúbb, de legalábbis gyakran gyökeresen másképp gondolkodó nézőktől is 91 százalékot tud felmutatni, vagyis ők is imádják.

Hasonló a helyzet itt, a Mafabon is, ahol jelenleg 85 százalékon áll a tetszési indexe. Ahogy az IMDB oldalán is 9,1 pontot tud felmutatni a 10-ből. Ezzel együtt jelenleg a hatodik legnézettebb műsor a magyar netflixelők körében. Szóval elmondható, hogy egyelőre mindenki oda van a sorozatért, amit egyébként a mafabos adatlapjáról rögtön el is tudtok indítani a Lejátszás a Netflixen gombra kattintva.