Bár nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Depp visszatér Hollywoodba, a színész az elmúlt időszakban mégis főként a zenének szentelte az idejét.

Depp jelenleg a Hollywood Vampires zenekar tagjaként, Alice Cooper énekessel, Joe Perry gitárossal és Tommy Henriksennel együtt turnézik, akik nemrégiben épp a budapesti koncertjüket voltak kénytelenek lemondani. Mint kiderült a döntés mögött az állt, hogy Deppnek egészségi problémái adódtak, így mentőt kellett hívni hozzá.

“Csak annyit hallottunk, hogy Depp annyira rosszul volt, hogy még a szállodát sem tudta elhagyni. Azt is hallottuk, hogy orvost hívtak, hogy megnézzék, van-e valami komolyabb baj” - nyilatkozta egy közeli forrás a Blikknek.

“Szeretjük és nagyra értékeljük az összes rajongót, aki elutazott, hogy láthasson minket a színpadon, és őszintén sajnáljuk. Őszintén elnézést kérünk” - olvasható a zenekar által kiadott közleményben, további részleteket ugyanakkor egyelőre nem közöltek.

Ezt követően a Hollywood Vampires a július 20-i szlovákiai koncertjét is lemondta, így a turnét csak július 22-én Lengyelországban, egy nappal később pedig Németországban folytatták.