Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

Pata-csata (2005)

Racing Stripes
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Pata-csata
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Aranyos és tanulságos film. Kedves történet egy elvesztett kiszebráról, aki a lovak között lóversenyzésről álmodik egy nap és végül valóra is válik az álma. A legyek humora kifejezetten tetszett.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Aranyos, és megható kis történet, egy zebráról aki verseny ló akar lenni, és mivel rövidek a lába, na meg lónak sem született, nem adja fel az álmait, és küzd a saját sorsa ellen.


 
NFG   2018. 03. 19.

Kislányként rengetegszer megnéztem! Akkor csak a lovak imponáltak benne, de most már, hogy megértettem a valódi mondanivalóját még jobban tetszik! Valójában példát állít rá, ahogy a mindenki próbálja felülmúlni magát! És nem szabad feladni! A legjobban viszont a legyeket imádtam benne! Azok annyira jó fejek és viccesek voltak! Ezzel pedig javítottak a hozzáállásomhoz feléjük! De nem csak a legyekkel van ez így! Teljesen más szemléletet adott az állatokkal kapcsolatban! Szerintem remekül meg lett oldva!

 
Pirospingu Nézhetetlen  2016. 05. 01.

Annyira klisés, unalmas film ez. Ritka rossz alkotás!

 
Kate Rainbow   2016. 04. 16.

Az elején majdnem elsírtam magam, és igazából a film több pontján hasonlóképpen jártam, de nem a bánat miatt. Nagyon ötletesnek tartom, hogy egy zebrát választottak a történet középpontjába nem pedig egy lovat. Csoda szép volt, és ajánlom mindenkinek!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.