Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
65%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
TIBOR   2020. 11. 12.

legújabb vélemény

0
Lekötött

Szerintem nézhető. Herbie ugye egy nem mindennapi autó. Az előzetesből számítottam rá, hogy ez egy komédia lesz. Szeretem Lindsay Lohant, és hosszú távon miatta néztem meg. És lekötött végig. Akció, családi, vígjáték. Mi kell több? Semmi. Bárki nézheti, mindenkinek tartalmas kikapcsolódás lenne ez a film. De azért a kisebbek komolyan szétröhögik magukat. Nem mindennapi poénok, nem másolták más filmekből a poénokat, mert gyakran előfordul, hogy az egyik film másol dolgokat egy másik filmből. Itt ez nem volt így. A színész is tetszett. Szerethető Disney film.

 
Félix   2020. 11. 10.

a nap véleménye

2
Hát... megint kikapcsolódás gyerekeknek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ugye ez is a fiatalabb korosztály számára van, de nem is annyira érdekel. A legtöbb felnőtt elalszik rajta, a gyerekek nem. Voltak problémáim ezzel a filmmel kapcsolatban: 1. Túlzásba vitték: értem, hogy egy gyerekfilm, de ez még a gyerekfilmnek a gyereksége. 2. Mondanak benne pár csúnya szót. pl. "a francba!" – ezt a gyerekek nagyon-nagyon könnyen felszedik. 3. Elég bénán van megcsinálva az autó: ez is egy hiba. Viszont kreatív a történet, és hát vannak a filmben olyan részek, amik engem is lekötöttek. Most jöjjenek a poénok! 1.Mikor Herbie a sárga autóhoz sétál. 2. Vagy mikor Kevinnek (a másik főszereplő) a fenekét megüti Herbie ajtaja. 3. Vagy mikor Trippet (a negatív szereplőt) legyőzi Herbie, és motort önt Tripp fejére. Remek kikapcsolódás, annak ellenére, hogy van szerintem egy pár hibája. Komolyan mondom. Persze a poénok mellett, amiket felsoroltam, még van sok vicc. Mikor a végén Maggie és Kevin megcsókolják egymást. (Szóval van egy kis romantika is a filmben.) Még azért is tetszett, mert szeretem az ilyen sportos, versenyzős filmeket. Ha valaki szintén szereti a versenyt, az szeretni fogja. Meg hát akció! Az is van. Én olyan közepesre értékelném ezt a filmet. Kisebbeknek remek kaland lenne szerintem a Kicsi Kocsi - Tele a tank.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

Kellemes feldolgozása egy igazi klasszikusnak. Bár ez a film stílusában már inkább gyerekfilmnek felel meg. Néhol vontatott és kicsit egyszerűcske a sztori de tiniknek és kissebb gyerkőcöknek remek kaland. Lindsay Lohan itt még hálisten nem a vadabb korszakában mutatkozik meg.

 
NFG   2018. 03. 27.

0

Szerintem kicsit unalmas lett az egész film! És olyan gagyin volt megcsinálva az autó! Mondjuk én amúgy sem szeretem ezeket a versenyzős filmeket! Aki viszont igen, annak valószínűleg tetszeni fog!

 
Zsofi821   2015. 04. 29.

0

Minden úgy történik a filmben, ahogy a nagykönyvben meg van írva, semmi meglepetést nem okozott. Szóval túl kiszámítható a cselekmény, de rosszat nem tudok rá mondani, de túl sok jót se. Közepes film.

 
NRD   2018. 03. 27.

0

Kisgyerekkorom kedvenc filmje. Sosem tudtam, hogy miért jó annyira, csak szerettem. Nekem főleg az maradt meg belőle, amikor egy nagyon szűk helyen kellett mennie.

 
Sziszi   2015. 07. 03.

0

Nem is tudom, mivel nem vagyok pasi, nem fogom azt írni, hogy Lindsey Lohan miatt néztem végig, mer olyan oltári bige, meg ilyesmi. Mivel Herbie-ért gyerekkorom óta odavagyok, hát ezért. Ezzel a kiskocsival mindent el lehet adni, mert annyira aranyos. Még egy ilyen viszonylag egyszerű sztorit is nagyon élvezhetővé tesz.

Galéria (13)

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Videók (1)

A film összbevétele 144 146 816 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Maggie megvásárolja Herbie-t az őrült Dave-től, 75 dollárt fizet, ami ugyanolyan összeg volt, mint amennyiért Jim Douglas vásárolta meg az 1968-as filmben.

(Thibo84)
 

Ez az első film, amelyben a szereplők egyike sem kapcsolódik valamilyen módon Jim Douglashoz, Tennessee Steinmetz-hez, vagy az eredeti Herbie filmek bármelyik szereplőjéhez.

(Thibo84)
 

Az előzetesbe belekerült olyan jelenet, amit a tényleges filmből kivágtak. (Amikor Charisma a konyhában azt mondja, "Whoa")

(VFTS)
 

A film amerikai premierjének napján (2005. 06. 19.) a Disney ingyen jegyet kínált minden Herbertnek, vagy egyéb névváltozatát (Herb, Herbie, stb.) viselő embernek.

(VFTS)
 

Még a film megjelenése előtt a Disney úgy látta, hogy Lindsay Lohan túlságosan bögyös a filmben, ezért úgy döntöttek, hogy egy kicsit módosítanak, és digitálisan csökkentettek a mellbőségén.

(rbernadett)