Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Kellemes feldolgozása egy igazi klasszikusnak. Bár ez a film stílusában már inkább gyerekfilmnek felel meg. Néhol vontatott és kicsit egyszerűcske a sztori de tiniknek és kissebb gyerkőcöknek remek kaland. Lindsay Lohan itt még hálisten nem a vadabb korszakában mutatkozik meg.

 
NFG   2018. 03. 27.

Szerintem kicsit unalmas lett az egész film! És olyan gagyin volt megcsinálva az autó! Mondjuk én amúgy sem szeretem ezeket a versenyzős filmeket! Aki viszont igen, annak valószínűleg tetszeni fog!


 
Zsofi821   2015. 04. 29.

Minden úgy történik a filmben, ahogy a nagykönyvben meg van írva, semmi meglepetést nem okozott. Szóval túl kiszámítható a cselekmény, de rosszat nem tudok rá mondani, de túl sok jót se. Közepes film.

 
NRD   2018. 03. 27.

Kisgyerekkorom kedvenc filmje. Sosem tudtam, hogy miért jó annyira, csak szerettem. Nekem főleg az maradt meg belőle, amikor egy nagyon szűk helyen kellett mennie.

 
Sziszi   2015. 07. 03.

Nem is tudom, mivel nem vagyok pasi, nem fogom azt írni, hogy Lindsey Lohan miatt néztem végig, mer olyan oltári bige, meg ilyesmi. Mivel Herbie-ért gyerekkorom óta odavagyok, hát ezért. Ezzel a kiskocsival mindent el lehet adni, mert annyira aranyos. Még egy ilyen viszonylag egyszerű sztorit is nagyon élvezhetővé tesz.

A film összbevétele 144 146 816 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Maggie megvásárolja Herbie-t az őrült Dave-től, 75 dollárt fizet, ami ugyanolyan összeg volt, mint amennyiért Jim Douglas vásárolta meg az 1968-as filmben.

(Thibo84)
 

Ez az első film, amelyben a szereplők egyike sem kapcsolódik valamilyen módon Jim Douglas-hoz, Tennessee Steinmetz-hez, vagy az eredeti Herbie filmek bármelyik szereplőjéhez.

(Thibo84)
 

Az előzetesbe belekerült olyan jelenet, amit a tényleges filmből kivágtak. (Amikor Charisma a konyhában azt mondja, "Whoa")

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.