Ahogy azzal kapcsolatban korábban már hallani lehetett, Mick Jagger eljegyezte barátnőjét, a 36 éves Melanie Hamricket (galériánkban).

A 79 éves zenész több éve él párkapcsolatban a nála 43 évvel fiatalabb balett-táncos Hamrickkel. Nemrégiben arról terjengtek pletykák, hogy a hölgy ujján egy meglehetősen impozáns gyűrűt láttak csillogni, mostanáig azonban nem került hivatalosan is megerősítésre az eljegyzés.

“Melanie az Amerikai Balett Színházban volt, ahol először elmondta a legközelebbi barátainak, hogy Mick eljegyezte őt” - jegyezte meg egy a Hamrickhez közel álló forrás. Úgy tűnik viszont, hogy a pár egyelőre nem szeretné elhamarkodni a dolgot, a ceremónia idejét ugyanis egyelőre nem tűzték ki hivatalosan.

Néhány hónapja egyébként maga Hamrick még derült az eljegyzéssel kapcsolatos pletykákon, aki csupán annyit fűzött mindehhez, hogy párja amolyan “igéretgyűrűt” adott neki.

“Az én fejemben ez egy ígéretgyűrű. Legyünk éretlenek, és nevezzük ígéretgyűrűnek” - hangsúlyozta Hamrick.

A Rolling Stones frontembere már többször alapított családot, eddig öt korábbi párkapcsolatából nyolc gyermeke született.