Miért nem mutatják be Robert Downey Jr. és Jamie Foxx vígjátékát?

Úgy tűnik, hogy továbbra is kispadon marad az All-Star Weekend című vígjáték, amely nem mellékesen Jamie Foxx első nagyjátékfilmes rendezése lett volna.

Minderről maga a színész beszélt a CinemaBlendnek adott legfrissebb interjújában. “Megpróbáljuk feltörni azokat az érzékeny pontokat, ahol az emberek újra nevetni tudnak majd. Reméljük, hogy csakugyan meg tudjuk őket nevettetni, legalábbis ez volt a cél” - mondta Foxx.

Az All-Star Weekend két barát története, akik páros belépőt nyernek egy NBA meccsre. Los Angelesbe utaznak, hogy részt vegyenek az eseményen, de útjukat egy maréknyi őrült figura keresztezi.

A produkcióban nem kisebb nevek kaptak szerepet, mint Robert Downey Jr., Gerard Butler, Benicio del Toro, Jeremy Piven és Eva Longoria

“Felhívtam Robertet, és azt mondtam: 'Szükségem van rád, hogy eljátsz egy mexikóit.’” - mondta Foxx, aki szerint Downey Jr. már a Trópusi viharban is remek alakítást nyújtott. Foxx nem mellesleg szintén több karakter szerepében lett volna látható, többek között egy fehér rasszista bőrébe bújt volna.

Végül maga Jeremy Piven a Get Some with Gary Owen című műsorban árulta el, hogy ezt a filmet valószínűleg soha nem fogják bemutatni.