Milyen ízű a Trónok harca-keksz? Hamarosan ez is kiderül!

A nagyon hosszúnak tűnő várakozás után idén végre minden rajongó megkapja, ami neki jár: a Trónok harca epikus, végső és gigantikus rákészüléssel elkészített utolsó évadát.

A hihetetlenül sikeres sorozatot lezáró, utolsó felvonás ugyan csak hat részből áll majd, ezek jóval hosszabbak lesznek, mint az eddig megszokott részek – és a produkció még arra is gondolt, hogy a rajongók közben ne haljanak éhen. Ugyanis – kapaszkodjon meg mindenki – érkezik a Trónok harca-Oreo.

Nem vicc és nem trollkodás: tényleg készül az különleges Oreo, és hamarosan, remények szerint az évad premierje előtt, a boltokba is kerül.

Hogy milyen lesz majd az íze, illetve hogy a csomagoláson kívül különbözik-e majd bármiben is az eredetitől (mert amúgy a marketingszempontból nagyjából mindegy lenne), azt még nem lehet tudni, mert az Oreo csak annyit lebegtetett meg, hogy lesz ilyen keksz és kész. Elvégre mind a kettő elég nagy márka ahhoz, hogy csak így bedobjon valamit a köztudatba.

Bár a nyilvánosság nagy része azzal foglalkozik, hogy mikor érkezik már az utolsó évad, a stúdió már nagyban dolgozik a Trónok harca-előzménysorozaton, amely jelenleg a The Long Night munkacímet viseli – és amely címmel a csatorna George R. R. Martin szerint nem igazán elégedett. A történet évezredekkel a Trónok harca idősíkja előtt játszódik majd, a sorozat főszereplője pedig a hírek szerint Naomi Watts lesz.

Na de ne feledkezzünk meg a kekszről: