Minden szabályt felrúg majd a Pókember 3

Ahogy azt korábban már megírtuk, Tom Holland még egy további epizód erejéig magára ölti majd a Pókember jelmezt, és bár alig egy hete került a mozikba a Pókember – Idegenben, máris felröppent néhány izgalmas hír a folytatással kapcsolatban.

Ezen a ponton szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, hogy cikkünk cselekményleírást tartalmazhat. Kevin Feige egy friss interjúban elárulta, hogy a Pókember 3 sztorija teljesen eltér majd az eddig megszokott filmektől.

„Megváltoztak a szabályok, szóval valami hasonló véget jósolnék a számára, mint Vasembernek. Minderre persze nem vennék mérget, de egész biztos, hogy valami mást kell majd csinálnunk a folytatásban. Mysterio utolsó trükkje egészen hatásos volt, így most nem csupán az egész világ ismeri Pókember valódi identitását, de azt gondolják, hogy ő is egy gonosztevő” – nyilatkozta Feige.

A Marvel elnöke mindezzel a stáblista utáni bejátszásra gondolt. A stúdió ezzel a húzással teljesen új alapokra helyez mindent, hiszen a továbbiakban a film cselekménye merőben eltérhet a képregényekétől.

A Pókember: Idegenben az év egyik legjobban várt filmjének számított korábban, mindezt pedig a film jelenlegi bevételei is igazolják. Minden újítás pedig izgalmas lehet a franchise-ban, hiszen a Marvel korábbi munkáit ismerve mindez akár jól is elsülhet.