Most már biztos, Daniel Craig nem lesz többé James Bond

Bár korábban már jó néhányszor felmerült, hogy Daniel Craig utoljára alakítja James Bondot a Nincs idő meghalni-ban, a rajongók többsége mostanáig valahol mégis bízott abban, hogy a színész nem hagyja ott végleg a franchise-t.

Az Express nevű német magazinnak adott legfrissebb interjújában azonban a színész is megerősítette, hogy bizony, hogy ő maga úgy látja, ideje továbblépni.

„A jövőben másnak kell átvenni a stafétát” – fogalmazott velősen Craig. Az interjú során felmerült a kérdés, hogy vajon ő maga is szeretne-e a jövőben rendezéssel foglalkozni, de ennek a puszta gondolatát is Craig nagyban elutasította: „Még véletlenül se! Csak arra vágyom, hogy hazajussak, egyek valamit és ágyba bújhassak. Ha rendező vagy késő éjszakáig bent kell maradnod a producerekkel és a forgatókönyvírókkal.”

A Nincs idő meghalni munkálatai nem zajlottak épp zökkenőmentesen, maga Craig több alkalommal is megsérült, így talán érthető, hogy ezek után a színész egy kissé nyugodtabb életmódra vágyik. A filmreazonban még egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film 2020. április 2-án kerül majd a mozikba.