84 A holló  (1994)

Az eredeti tervek szerint A holló remake-ek még tavaly októberében kellett volna a mozikba kerülni, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a filmen egyszerűen átok ül.

Legalábbis minden korábbi próbálkozás és szándék, hogy elkészítsék Alex Proyas kultikus filmjének újrafeldolgozását, kudarcba fulladt. Legutóbb Corin Hardy és Jason Momoa tett egy próbát, viszont a mai napig nem derült fény arra, miért szállt ki végül a produkcióból mind a rendező, mind pedig a színész.

A Bloody Disgusting magazin viszont a napokban frissen értesült róla, hogy a Sony stúdiónál újra belevágtak A holló előkészületeibe:

„A Davis Films, a Highland Film Group és az Electric Shadow közösen megszerezte a finanszírozáshoz, a gyártáshoz és a terjesztéshez szükséges jogokat, így jó eséllyel érdekeltek abban, hogy a kultikus karakter újra visszatérjen a mozivászonra.”

Noha egyelőre szinte semmit sem tudni még A holló előkészületeiről, könnyen lehet, hogy a közeljövőben egyre gyakrabban hallunk majd a produkció előkészületeiről majd.