60% 75 szavazat
Prédára várva

Prédára várva

Go with Me
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
30
Szereplők (30)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Alexander Ludwig
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Ray Liotta
Anthony Hopkins
Julia Stiles
Alexander Ludwig

FILMINFÓ

Lillian (Julia Stiles), a fiatal nő a közelmúltban tért vissza szülővárosába. Azonban nem sokkal érkezése után zaklatni kezdi egy korábbi rendőr, Blackway, aki öntörvényű, erőszakos természetével megkeseríti a közösség és Lillian életét. A seriff azt tanácsolja neki, hogy minél előbb… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.09.11.
 
2022.08.05 ng

legújabb vélemény

Aki nem pörgős filmre vágyik, annak ajánlom. Hangvétele kimértebb. A története egyszerű, de nem unalmas. Az emberi dinamikák miatt egy fokkal jobb az átlagosnál.

0
 
2017.11.02 hsanya182

Nem volt valami nagy durranás. Elég vontatott és lineáris a cselekmény, keresgélnek egy Blackway nevű fickót. Anthony Hopkins jól alakít, apró humorjai így sem mentik meg a filmet. Egyszer azért el lehet viselni. Én másodjára tudtam végignézni, az egyik este az unalams párbeszédeken, unalmas zenéken simán bealudtam...

1
 
2016.12.08 cinderella

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a színészekkel semmi gond nem volt, sőt, de ennek a filmnek az égegyadta világon semmi értelme nincsen. Pedig a történet alapján egy nagyon jó filmet lehetett volna kihozni belőle. Valaki valahol valamit csúnyán elszúrt és ez a nézhetetlen valami lett belőle. Kár érte.

1
 
2015.11.16 petera050

Vontatott és lapos; untam. Hiába jó a szereposztás, a filmet nem sikerült olyan színvonalasan kidolgozni, mint amilyen a játékosok tábora. Kár érte, mert én személy szerint látok a sztoriban fantáziát.

1
 
2017.05.07 mamiéstöti2

Anthony Hopkins egyik legjobb alakítása és legjobb filmje szerintem. Nem volt agyonreklámozva, így sok emberhez el sem jut, pedig egyszer mindenképp érdemes megnézni.

0

A film összbevétele 426 491 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet teljes egészében Kanadában forgatták. Szerző: dulkap

#2