69% 93 szavazat
Gyötrelmes csapda

Gyötrelmes csapda

Brake
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jeremy Reins titkos ügynök zavarodottan ébred, sötétség veszi körül. Az egyetlen apró fény egy digitalis kijelző, amelyen számok villódznak. A férfi nehezen lélegzik, alig tud mozogni. És senki sem válaszol, amikor segítségért kiált. Azután meghallja a motorhangot, és minden világossá válik. Reins rájön, hogy egy mozgó autó csomagtartójába van bezárva. Elrablói testi-lelki kínzással próbálják rávenni, hogy adja ki a nekik a szükséges információt. A terroristák az Egyesült Államok elnökét akarják megölni.

Rendező: Gabe Torres
Forgatókönyvíró: Andrew Hilton, Timothy Mannion
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.06.14.
Stephen Dorff
Stephen Dorff
Stephen Dorff
Stephen Dorff
 
2023.03.11 uniterra

legújabb vélemény

Nem tetszett. Tán mint valami thriller elmegy. A valóságtól messze elrugaszkodott. Ez egyfajta önfényezése a Secret Service szervezetnek.

0
 
2018.10.06 LadyN

Eléggé minimalista megvalósítás, mivel anno imádtam a Fülkét, így nagyon vártam ezt is. De most nagyon csalódott vagyok. Inkább idegesítő, semmint izgalomban tartó.

0
 
2017.03.21 Domino

Nagyon brutális ez a film, nem találok szavakat. Talán a klausztrofóbiám miatt, de nekem ez nagyon ijesztő volt. És pont emiatt is jó ez a film, szerintem. Mert átélhető és kész. Pláne a főszereplő nagyon jól hozza ezt.

0

A film összbevétele 4 330 dollár volt (imdb.com).

#1