47% 39 szavazat
Halálos csend

Halálos csend

Hush
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai thriller, 105 perc, 1997 rendező: Daniel Petrie Jr. író: Jeffery Deaver, Donald Stewart szereplő(k): James Garner (John Potter) Kim Coates (Theodore Handy) Marlee Matlin (Melanie Charrol) Lolita Davidovich (Sharon Foster) Charles Martin Smith (Roland W. Marks) Három veszélyes rab megszökik a börtönből és túszul ejt egy süketnéma gyerekeket szállító iskolabuszt. Elhagyatott vágóhídon ütnek tanyát. A helyi rendőrök az FBI segítségét kérik. A veterán John Fostert küldik, aki a túszejtési akciók specialistája. Értelmetlennek tűnő megoldásai felbőszítik a helyieket, akik politikusaikkal az élen mind személyes dicsőséget szeretnének profitálni az akcióból.… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2008.03.11.
 
2017.09.22 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Nem volt rossz film, érdekes jelenetek voltak benne és a színészek is elég jól tették a dolgukat. Kicsikét vontatott volt de egyszer meg lehet nézni.

0
 
2015.08.30 piZZola

Nagyon gyenge film, kiszámítható történettel és végkifejlettel. Az első 10 perc után tudtam mi fog történni a film hátralevő idejében. A színészek és a párbeszédek is ritka gyengék voltak.

0
 
2015.01.25 acey

Nekem végülis tetszett, habár valóban röhejesen kiszámítható volt a történet vége. Ezek az olcsó, amcsi klisék időkitöltésre igazán jók. Egyszer azért meg lehet nézni.

0