35% 30 szavazat
Képtelen kémelme

Képtelen kémelme

Time Lapse
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Clayton Pierce, több évnyi titkosszolgálat után felteszi magának a kérdést, vajon megérte-e meghozni az áldozatokat karrierje érdekében, minek után elveszítette feleségét és egész… Több


Rendező: David Worth
Forgatókönyvíró: Karen Kelly, David Keith Miller
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.11.30.
Roy Scheider
Roy Scheider
Roy Scheider
William McNamara
William McNamara
Dina Meyer
 
2019.10.13 Yosihiro

legújabb vélemény

Képtelenség

Huu ez a film meglepett. Már a címe is elég bizar volt. A szereplök közül Roy S. játékára voltam kíváncsi de..... hadjuk. Eza 2001-ben készült film igazából sem történetben sem technikalig nem üti meg a színvonalat. Egyszer nézhetö filmek közé sorolnám. A történet, forgatókönyv annyira gyenge, hogy igazából a film értelmét nem találtam. Volt itt minden kicsi akció kis romantika és némi lövöldözés. Ettöl jobban nem tudom összefoglani a filmet. A korához képest ez a film nagyon gyenge lett mind technikai mind a szereplök játéka nem hozta kötelezöt. A történet ugyan követhetö és kiszámítható de néhol a memóriavesztés olyan formáját mutatják ami nevetséges. Összességében a film képi vágása és a forgatóköny kettö csillagnál többet nem érdemel. A színészek játéka sem lehengerlö és semmi maradandót nem alkottak. Így egy két csillagnál többet nem adok erre az alkotásra mivel ennél többet nem ér !! Ez egy olcsó költségvetésböl összerakott mini akciófilm ami meg kellett csiláni vagy nem is tudom... Csak azoknak ajánlom akik némi akcióra vágynak és nem egy sakkmérközést szeretnének megnézni bár az még lehet izgalmasabb lenne.... Üdv Yosi

0
 
2017.10.11 Nemecsek

Roy Scheider miatt nagyon szerettem volna megnézni ezt a filmet, de csalódnom kellett, eléggé lapos és ötlettelen film. Azoknak tudnám ajánlani, akiknek nem igazán fontos a történet, vagy éppen a színészi alakítások, hanem inkább a cselekményességet, az izgalmakat szeretik a filmekben. :)

0
 
2017.05.11 olgaasFug

Nekem nagyon tetszett. Izgalmas és pörgős akció dús film, amit bármikor meg lehet nézni kikapcsolódásképpen. Igaz, hogy semmi új a nap alatt, de a műfajában hozza a formáját.

0
 
2017.07.10 matyas

Csak nagyon kis részletekben tudtam megnézni. Nem akartam félbehagyni, de nagyon unalmas a film. Nem igazán tudott lekötni.

0