Most teljesülhet a Star Wars rajongók régi álma

Ki ne ismerné Darth Vader maszkját Boba Fett sisakját, vagy a birodalmi katonák egyenruháját? A De Agostini egyedülálló gyűjteménye a sorozat legreprezentatívabb elemeit tartalmazza. A legnagyobb rajongók most összegyűjthetik a Star Wars szereplőinek sisakjait kiváló minőségű reprodukciók formájában!

Azóta, hogy Darth Vader a teljes arcot eltakaró maszkjában először megjelent a mozivásznon, a Star Wars-sorozat több szereplője is a filmtörténet legemlékezetesebbjei közé került. 

Parancsnokok, katonák, pilóták, zsoldosok és droidok… a Star Wars rajongói azonnal felismerik a legismertebb karakterek öltözetét. A legkedveltebb szereplők sisakjainak és maszkjainak meghökkentő részletességgel kidolgozott, az eredetihez hű, 1:5 méretarányú másai most felkerülhetnek a gyűjtők polcaira.

A  mitikus történet sisakjainak gyűjteménye kizárólag a kiadó weboldaláról rendelhető: https://bit.ly/3MrTLBb. Az egyedi, mafabos promóciós kóddal (SWMAFAB) most az előfizetéssel járó remek ajándékokat is bezsákolhatod!

Ez a fantasztikus, gyűjtőknek szánt sorozat az egyedi sisakokon túl a magazinok oldalain izgalmas tartalmakat kínál. A lapszámok  felfedik  Star Wars történetének kulcsfontosságú eseményeit, teljeskörű technikai leírást, kapsz a küldeményhez járó sisakról, és rengeteg információt tudhatsz meg tulajdonosáról is. 

A sorozatot az elsők között fizetheted elő az alábbi linken: https://bit.ly/3MrTLBb az alábbi kód használatával: SWMAFAB. Sőt, az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: Star Wars gyűjtőmappa, egyedi Star Wars pendrive, ikonikus poszterek, Star Wars bögre.