Chris Hemsworth Thornak köszönheti jelenlegi világsztár státuszát, de az ausztrál színész keményen dolgozik, hogy ne ragadjon örökre az északi istenség skatulyájában. Ennek egyik formája, hogy szerződést kötött a National Geographic-kal előbb egy hatrészes minisorozatra, most pedig egy új stúdió alapítására.

A hatrészes sorozat a Határtalanul Chris Hemsworth-szel, amelyben a színész beutazza a világot és hat embert próbáló kísérletben vesz részt. A cél, hogy új formáit tárják fel az egészség megőrzésének: kőkemény kihívásoknak teszik alá a színész elméjét, fizikumát, memóriáját vagy épp biztonságérzetét.

Chris Hemsworth még 2020-ban, amikor a sorozat munkálatai megkezdődtek, egy interjúban arról beszélt, hogy valóságos kísérleti nyúlnak érzi magát. Olyan dolgokat kell megtennie a tudomány és a nézők szórakoztatása érdekében, amelyek bőven kívül esnek a legtöbb ember komfortzónáján.

A jelek szerint a színész és a NatGeo között olyan jó a kémia, hogy a továbbiakban is együtt szeretnének dolgozni. Ezért nemrégiben megalapította saját produkciós stúdióját, a Wild State-et, amelynek feladata, hogy előre megírt tartalmak mellett olyan műsorokat is készítsen, amelyekben nincsenek előre megírva a történések. Vagyis lényegében egyfajta valóságshow-k készítésével fog foglalkozni.

Mivel ilyesmi egyelőre nem szerepel a színész portfóliójában, egyértelműen új vizekre evez vele. A produkciós stúdiót Ben Grayson producerrel közösen alapították, akivel már dolgoznak is az első ilyen műsorokon. A nézők utazással, kalandokkal, felfedezéssel és persze tudománnyal kapcsolatos tartalmakra készülhetnek.