Nagy név az MCU-ban: Ed Harris csatlakozhat a Marvelhez!

Mint azt bizonyára minden valamire való Marvel-rajongó jól tudja, a Disney a mozifilmek mellett számos sorozaton is dolgozik. Ezek többnyire a Disney+-on futnak több-kevesebb sikerrel. Általában a mozifilmek eseményei közti időszakokat töltik fel, illetve kevésbé fontos karaktereket állítanak a középpontba. Az egyik új sorozat, amely készülőben van egy kevésbé ismert szuperhősről fog szólni. A Wonder Man sorozatban viszont igazi hollywoodi sztárok működnek majd közre.

Wonder Man először a Bosszúállók kilencedik epizódjában bukkant fel még 1964-ben. Története szerint egy gazdag üzletember fia volt, ám a céget a Stark Industries elnyomta, így tönkrement. Zémó báró felajánlotta a fiatalembernek, hogy emberfeletti erővel és a repülés képességével ruházza fel, ha cserébe legyőzi neki a Bosszúállókat. Végül azonban Wonder Man is beállt közéjük.

A karakter egyik érdekessége, hogy a szuperhősködés mellett filmsztárrá is vált, ehhez pedig még egy ügynököt is fogadott. Aki azonban a közszereplésért szó szerint bármit hajlandó beáldozni, így akár belőle is lehet negatív karaktert faragni.

A Wonder Manről szóló sorozatban egyelőre nem tudni, hogy ki alakíthatja majd a címszereplőt. Azt viszont a hírek szerint igen, hogy az ügynökét Ed Harris keltheti majd életre. Mellette visszatérő sztárként felbukkanhat Ben Kingsley is, de szerepelni fog Yahya Abdul-Mateen II és Demetrius Grosse is.

A forgatókönyvön Destin Daniel Cretton és Andrew Guest dolgozik, illetve a rendezői széket is egyikük fogja elfoglalni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozat mikor debütálhat.