Korábban arról számolhattunk be, hogy a stúdió ismét előbbre hozta a Dűne: Második rész premierjét, most viszont arra is fény derült, milyen hosszúra is sikerült Denis Villeneuve rendezése.

A produkció mostanáig hivatalosan 3 óra 15 perc játékidővel volt jegyezve, ám úgy tűnik, hogy mostanra alaposan megvágták, mivel a legfrissebb értesülések szerint a Dűne folytatása 2 óra 46 perccel kerül majd a mozikba.

A folytatásban Paul Atreides útját követhetjük nyomon az Arrakis sivatagbolygó kies világában, amint szövetséget köt a fremenekkel, hogy bosszút álljon apja haláláért. Pault azonban egyre sötétebb látomások kezdik el gyötörni, így a fiú azzal kénytelen szembesülni, hogy a jövőben egy véres háborút szabadít a világra, amely túlmutat az Arrakis világán.

A Dűne második része a tervek szerint jó eséllyel következő év márciusában érkezhet a hazai mozikba. A film főszerepeiben Timothée Chalamet, Zendaya, Christopher Walken, Javier Bardem, Josh Brolin, Rebecca Ferguson és Stellan Skarsgård lesznek láthatók.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»