Bár még mindig hónapok vannak hátra a Fekete Özvegy premierjéig, már most számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, miként is alapozza meg a film az MCU-t.

Az már biztosra vehető, hogy Scarlett Johansson a Fekete Özvegyet követően végleg búcsút vesz a Marvel filmes univerzumától, így felmerül a kérdés, hogy a stúdiónál miként kívánják pótolni azt az űrt, amit a karakter hagy maga után.

Az egyik legvalószínűbb elmélet szerint a továbbiakban Florence Pugh által alakított Yelena Belova lesz majd az MCU új mesteri bérgyilkosa, ezt a hírt pedig maga a Cate Shortland is megerősítette az Empire magazinnak adott interjúban.

“Kevin Feige rádöbbent arra, hogy rajongók valószínűleg egy újabb eredettörténetre számítanak, így egyszerűen megfordítottuk a film koncepcióját. De nem tudtuk, hogy Florence Pugh milyen lesz majd a filmben. Abban biztosak voltunk, hogy nagyszerűen alakít, de arra nem számítottunk, hogy ennyire. Maga Scarlett is le volt nyűgözve és azt mondta, hogy átadja a stafétát” - mesélte a rendező.

A Fekete Özvegy a tervek szerint november 5-én kerül majd a mozikba, az elmúlt időszakra való tekintettel viszont továbbra is kérdéses, mennyire tekinthető biztosnak ez az időpont.