Netflix: A platform egyik legnagyobb szenzációja most, jön a 2. évad!

A fináléjához érkezik a Netflixen a Nyerd meg az életed: A kihívás valóságshow, amelyhez máris berendelték a második évadot.

A szintén Nyerd meg az életed című sorozat alapján készült műsor döntőjébe Sam Lantz, Mai Whelan és Phill Cain jutottak be, így közülük kerül majd ki az, aki hazaviheti a 4,5 millió dolláros főnyereményt. 

Az első öt epizód premierje november 22-én került, majd november 29-én a hatodiktól kilencedikig tartó epizódok jelentek meg, a fináléra pedig ma kerül sor a platformon. A versenyben 456-an a kezdetekben, a résztvevőknek pedig egyre szélesebb készségekre kellett támaszkodni a továbbjutáshoz, hasonlóan az eredeti sorozathoz.

Nyerd meg az életed: A kihívás nem mellékesen hatalmas sikert hozott a Netflixnek, hiszen a november 20. és 26. közötti héten 20,1 millió megtekintést ért el, a második héten ugyan jelentősen csökkent a nézettség, 11,4 millió megtekintést kapott, ez viszont még így is kiemelkedő nézettségnek számít.

Ezt a képet némileg árnyalja, hogy a forgatás során a versenyzőknek nehéz körülmények között kellett dolgozniuk, így korábban arról is lehetett hallani, hogy orvosi ápolásra szorultak a résztvevők az egyes kihívások során.

valóságshow

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen