Sebastian Stan, a Marvel filmek sztárjának mozija 2 nappal a bemutatója után nagy rajongótábort gyűjtött a magyar közönség körében. A film augusztus 12. óta elérhető a Netflix műsorán.

A Hétfő egy 2020-as dráma, amit Argyris Papadimitropoulos rendezett, forgatókönyvét ő maga és Rob Hayes közösen írták. A főszereplők Sebastian Stan és Denise Gough.

Mickey és Chloe egy athéni bulin találkoznak, ahol azonnal megtetszenek egymásnak. A buli másnapján, szombaton, meztelenül találják magukat a tengerparton, ahol bámészkodók és rendőrök köre veszi őket körül, beszállítják őket az örsre. Figyelmeztetéssel megússzák az esetet, elengedik őket. 

Chloé úgy tervezi, hogy 2 napon belül távozik az országból, előtte azonban vissza kell mennie az esti buli helyszínére, hogy visszaszerezze csomagjait. 

Mickey meghívja őt egy DJ fellépésére. A pár elkezdi jobban megismerni egymást, együtt töltik az egész napot. Az éjszaka végére Mickey megkéri Chloe-t, hogy maradjon. A nő azonban visszautasítja, amint megérkeznek a holmijai, zavarban intenek búcsút egymásnak. Argyris (Mickey barátja és üzleti partnere) rájön, hogy Mickey beleszeretett Chloe-ba, így a lány után mennek a repülőtérre. A gesztus működik, és a pár hamarosan összeköltözik. 

A fordulatokban gazdag történetből kiderül, hogy Mickey-nak korábbi kapcsolatából már született egy gyermeke, Hector, akivel a férfi nem igazán foglalkozik. Ez kihat új barátnőjével, Chloe-val való kapcsolatára is…

A film a Netflix platformján streamelhető.

76 Hétfő  (2020)

dráma | romantikus

Csak egy apró ötlet volt, amely egy fergeteges és varázslatos hétvégéhez vezetett, a hétfő azonban elkerülhetetlenül eljön.