Netflix: Ezt a 3 100%-os sorozatot feltétlenül látnod kell!

A krimi és a misztikum szerelmeseinek ezúttal három olyan sorozatot is tudunk ajánlani, amely garantáltank a képernyők elé szegezi őket. A Netflix műsorkínálatában megtalálható szériák ugyanis 100 százalékos értékelést kaptak a Rotten Tomatoes portálon. Csekkoljátok az összeállításunkat lentebb!

#3

50 Vörös rózsa  (2022)

(3)

dráma | horror | thriller

Netflix

A középiskolát követő hosszú, forró nyáron játszódó sorozat. A szabadidejüket töltő tinik barátságába beszivárog a Vörös rózsa alkalmazás, amely az okostelefonjaikban... több»

A 8 epizódból álló brit horrorsorozat, amelyben egy csapat tinédzsernek túl kell élnie egy nyarat, miután letöltöttek egy alkalmazást, amely egyre veszélyesebb feladatok elé állítja mindannyikat, amelyeket ha nem teljesítenek, annak halálos következményei lehetnek. A sorozatot eredetileg a BBC mutatta be 2022-ben, a produkció mögött ráadásul a nagysikerű Szexoktatás csapata áll. 
#2

78 Az eltűnt lány  (2023)

(3)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A Mágusok kavalkádjának felvonulása alatt eltűnik a Martín család lánya, Amaya. Miren újságíró elvállalja az ügyet, és elhatározza, hogy megtalálja a lányt. több»

A spanyol gyártású sorozat nagyon rövid időn belül a platform egyik legnézettebb tartalmává vál. A sorozat a spanyol kikötővárosban, Malagában játszódik, a világ egyik legrégebbi városában, amely ma már tele van üdülőhelyekkel. Egy fiatal lánynak nyoma vész, így egy újságíró és egy gyakornok vállalkozik arra, hogy saját kézbe veszi az ügyet, és megpróbálja felderíteni a történteket. A sorozat Javier Castillo azonos című bestsellere alapján készült, amely több mint 1 millió példányszámban kelt el.
#1

73 Lidia ügyvédnő  (2023)

(4)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy nő, akit eltiltottak az ügyvédi hivatás gyakorlásától, fellebbezést készít elő a bíróság döntésének megváltoztatására Lidia Poët, Olaszország első női... több»

A Netflix 6 epizódból álló drámája a misztimuk mellett a nemi politikát és a történelmet vegyíti. Olaszországban járunk, ahol egy nő ügyvédként készül elhelyezkedni az életben, ám egy férfiak uralta világban és szakmában ez enyhén szólva sem egyszerű. Az 1800-as években, Torinóban játszódó cselekmény Lidia Poet történetét meséli el, akit pusztán amiatt fosztanak meg az ügyvédi hivatás gyakorlásától, mert nő, így adminisztratív munkát vállal bátyja ügyvédi irodájánál.