A Netflix egyik következő nagy dobásának ígérkezik a Tyrone klónja, amelyhez frissen érkezett az előzetes.

A film június-én debütál az American Black Film Festival programján, az előfizetők pedig július -től érhetik el a streamingszolgáltatón. A Tyrone klónja egy hamisítatlan szatírának ígérkezik, a történet szerint egy trió egy igencsak zűrös ügy kellős közepén találja magát, a szálak pedig egyenesen egy kormányzati összesküvéshez vezetnek.

A film Juel Taylor rendezői debütálásának számít, az pedig már csak hab a tortán, hogy a főszerepekben Jamie Foxx, John Boyega és Teyonah Parris triója látható. Foxx egyébként producerként is részt vett a munkálatokban, nem mellékesen pedig ez lesz az első filmje azután, hogy a színészt orvosi komplikációk következtében az év elején kórházba kellett szállítani.

A film előzetesét tehát lentebb tudjátok megtekinteni, a premier napjától kezdődően pedig a film adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva közvetlenül elindíthatjátok a filmet, amennyiben van előfzetésetek a szolgáltatónál.

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»