Hosszú hajjal és színes hawaii ingben készül Nicolas Cage a nyugdíjas éveire a Tim Brown rendezésében készült The Retirement Plan című filmben.

Kétségtelen, hogy kevés olyan színész akad Hollywoodban, aki ennyire változatos életművel büszkélkedhet, Cage ráadásul az elmúlt években ismét “élvonalba” került, legutóbb a Renfieldben alakította Drakulát, amellyel saját elmondása szerint egy nagy álma valósult meg, ám nem kevésbé brutálisabb az az alakítás, amelyet most hoz majd.

A film története szerint Matt megpróbálja szorosabbra fűzni a kapcsolatát évek óta elhidegült lányával és unokájával. A férfi azonban sötét múltat hagyott maga mögött, amely úgy tűnik, hogy továbbra is kísérti őt. Rövidesen mindannyiuk élete veszélybe kerül, Matt pedig elhatározza, hogy a karibi tengerparton zárja le a dolgokat.

Az amerikai mozikban augusztus végén mutatják be a filmet, a hazai premierről egyelőre viszont nincsenek hivatalos információk, mindenesetre ajánljuk figyelmetekbe az előzetest, amelyet lentebb tudtok megtekinteni.

A film további szerepeiben érkezik Ron PerlmanErnie HudsonJoel David MooreJackie Earle HaleyAshley Greene és Lynn Whitfield.

akció | krimi | vígjáték

Amikor Ashley (Ashley Greene) és kislánya, Sarah (Thalia Campbell) belekeverednek egy bűnözői vállalkozásba, amely veszélybe sodorja az életüket, az egyetlen emberhez fordulnak,... több»