Bár egyelőre még a Jurassic World 3 is várat magára, a legfrissebb híresztelések szerint azonban az Universal stúdió a film 2021-es premierje után egy újabb trilógiával rukkolnak majd elő.

Steven Spielberg klasszikusának későbbi folytatásai egyre kevésbé tudták megismételni az első rész átütő sikerét, a 2015-ben mozikba került új, Colin Trevorrow által rendezett Jurassic World gyakorlatilag új életet lehelet a franchise-ba.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint a stúdió nem egy újabb rebootot tervez majd a mozikba vinni, hanem az Jurassic-világot kívánja majd bővíteni. Persze egyelőre az is kérdéses, hogy az új filmszéria sztárja, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatér-e majd a későbbiekben. Továbbá az is kérdés, miként fogadják majd a rajongók a további folytatásokat, félő ugyanis, hogy a további részeket már sokkal alacsonyabb érdeklődés övezheti majd.

Mindenesetre már csak az előzetes hírek alapján is érdemes várni a Jurassic World 3-ra, hiszen Laura DernSam Neill és Jeff Goldblum is visszatér majd a filmben, amely váratóan 2021. június 9-én kerül majd a mozikba.