2020.05.22   szerző: csd   hozzászólások: 0

Friss hírek érkeztek azzal kapcsolatban, hogy a Sony gőzerővel dolgozik egy új női főszereplős szuperhősfilmen. Mondjuk a részleteket!

Női főszereplős Marvel-filmen dolgozik a Sony?

Noha a stúdió egyelőre nem erősítette meg a híreket, a Variety magazin értesülései szerint Madame Web önálló filmet kapna, amelyet a televíziós szakmában legendának számító S.J. Clarkson rendezne. Egyelőre kérdéses ugyan, ki dolgozik majd a forgatókönyvön, a főszereppel kapcsolatban mindenesetre már most felmerült Charlize Theron és Amy Adams neve.

Madame Webb egészen különleges helyet foglal el a Marvel univerzumában. Bár többségében idős hölgyként ábrázolják, az elmúlt évek során több alakot is kapott már a karakter. Cassandra Webb egy mozgássérült és csökkentlátó asszony, aki ráadásul egy igencsak ritka betegségben szenved. Egy pókhálóra hasonlító létfenntartó berendezés segítségével tud csupán életben maradni, amelyet még férje tervezett a számára. Az asszony ugyanakkor telepatikus képességekkel rendelkezik, így több alkalommal is segítséget nyújtott hőseinknek.

Egyelőre persze nem tudható az sem, hogy a Sony egyedül kívánja legyártani a projektet, vagy ismét a Marvellel közösen vág bele a munkálatokba, mindenesetre izgalmas lesz újra látni, miként bővítik tovább a Pókverzumot.