Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

SEAL Team (2017-2021)

SEAL Team
Filmadatlap
 
101
Szereplők
2
Vélemények
360
Képek
2
Videók
 
valaki321   2019. 05. 08.

legújabb vélemény

0

Láttam, de nem tengerészgyalogosok (Marines) hanem tengerészek (Navy). Az Amerikai Egyesült Államok Fegyveres Erőinek (USAAF) ez 2 külön ága (branch). Amúgy sorozat okés. Fontos, még megjegyezni, hogy elvileg ez a team az elit az eliten belül. Elvileg a Bravo team a DEVGRU része (régebbi nevén Team Six).

 
kota   2019. 04. 07.

0

Ajánlom... Az akció részek kifejezetten színvonalasak, sőt... ahogy egyre alakul a sztori, úgy lesz egyre jobb és összefüggő. Az akció közti részek kicsit gyengébbek. Az 1. évad közepe táján nagyon beindul a dolog.


Galéria (360)

David Boreanaz
Max Thieriot
Neil Brown Jr.
David Boreanaz
David Boreanaz

Videók (2)

 
Kiváló akciószéria! Láttam már jobbat azért, de abban úttörő, hogy a színészek teljes menetfelszerelésben parádéznak a képernyőn, ezért az arcukra kiülő izzadtság, fáradtság, fájdalom igazi. A forgatások előtt igazi Seal-es kiképzésen vettek részt a szereplők, hogy fizikailag bírják a több tíz kilós felszerelést. Természetesen a lőfegyverek hatástalanították, de minden egyéb "igazi". A sztorin lehetett volna még csiszolni, a katonák hátteréből is kicsit sokat kapunk, de ettől még ajánlom mindenkinek. több»