Öngyilkos lett A lökött tesó gyerekszínésze, Matthew Mindler

Matthew Mindler az Amazonon 15 dollárért vásárolt nátrium-nitráttal vetett véget az életének.

Augusztus végén hunyt el Matthew Mindler, de a halálának okára csak most derült fény. Az egykori gyerekszínész elsőéves hallgató volt a pennsylvaniai Millersville Egyetemen. Nem sokkal azt követően bukkantak rá a holttestére az egyetemi kampuszon, hogy eltűntnek nyilvánították.

A TMZ értesülései szerint a toxikológia vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy a 19 éves Mindler önkezűleg vetett véget az életének. Ezt Mindler édesanyja is megerősítette, aki előzőleg azt is elmondta, hogy fia erős szorongásban szenvedett.

A nátrium-nitrátot különböző élelmiszerek, egyebek mellett húsáruk tartósítására használják. Nagy mennyiségben fogyasztva alacsony vérnyomást okoz, és gátolja az oxigén áramlását a testben. 

Az édesanya elmondta, hogy fia az Amazonon vásárolta a nátrium-nitrátot 15 dollárért. Ez a mennyiség négy ember életének kioltására is alkalmas. Az Amazon egyelőre nem kommentálta az esetet. 

Matthew Mindler legismertebb filmje Paul Rudd főszereplésével forgatott A lökött tesó című vígjáték, melyben Emily Mortimer karakterének fiát alakította.