Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81

A felhők fölött 3 méterrel (2010)

Tres metros sobre el cielo
Filmadatlap
 
17
Szereplők
33
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2020. 03. 27.

legújabb vélemény

Egyrészt közhelyesnek találom a "jó kislányok a rossz fiúkat szeretik" klisét, másrészt nem igazán szeretem a romantikus drámákat. Ennek ellenére olyan eredetien és természetesen van összerakva a film, hogy férfiként is azt kell, hogy mondjam teljes mértékben megállja a helyét. A filmet egyértelműen H karakterisztikája (agresszív, kezelhetetlen, nagyképű) vitte a hátán, a jó kislány szerepe gyakorlatilag pedig egy adag sablon, amit egy marék búza is el tudott volna játszani.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Jó kis film, romantikus, izgalmas. Jók a színészek is. Szerintem nézhető, kiváló alkotás. A lezárás nagyon jól sikerült.


 
Deku   2017. 07. 17.

Azt kell, hogy mondjam az első kettő filmnek a része se tetszett de ez aztán totál el lett szúrva. Rémesen nyálas és ügyetlen. Próbál ügyesen lavírozni de nem sikerült.

 
Edii   2015. 04. 23.

Nem is találok rá szavakat, nagyon tetszett ez a film. A színészek nagyon jól össze lettek válogatva és a karakterüket kiválóan alakítják. Vannak benne poénosabb részek, amik nagyon tetszettek.Felül múlta a várakozásokat, a vége egyszerűen szívbemarkoló volt számomra, nagyon nagyon szomorú, de valahogy úgy érzem ez kellett a végére!

 
lolita13   2016. 10. 08.

tetszet bár szomorú volt egy két jelent, de egyébként ez egy tipikus szerelmi történet. A vége nagyon nem tetszet, mivel nem derül ki belőle semmi.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Annyira nyálas, hogy azt hittem rosszul leszek a végére. Ez a tipikus, a rossz fiúba esik bele a lány, amit nem kellene, a történet már nagyon elcsépelt. Azt hittem kapok egy kedves aranyos romantikus filmet ehelyett szenvedtem.

 
petraszab   2019. 06. 02.

Mario Casas igazi szívtipró benne. Jó kis spanyol romantikus történet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.