Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A felhők fölött 3 méterrel (2010)

Tres metros sobre el cielo
Filmadatlap
 
17
Szereplők
31
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Azt kell, hogy mondjam az első kettő filmnek a része se tetszett de ez aztán totál el lett szúrva. Rémesen nyálas és ügyetlen. Próbál ügyesen lavírozni de nem sikerült.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Jó kis film, romantikus, izgalmas. Jók a színészek is. Szerintem nézhető, kiváló alkotás. A lezárás nagyon jól sikerült.


 
Edii   2015. 04. 23.

Nem is találok rá szavakat, nagyon tetszett ez a film. A színészek nagyon jól össze lettek válogatva és a karakterüket kiválóan alakítják. Vannak benne poénosabb részek, amik nagyon tetszettek.Felül múlta a várakozásokat, a vége egyszerűen szívbemarkoló volt számomra, nagyon nagyon szomorú, de valahogy úgy érzem ez kellett a végére!

 
lolita13   2016. 10. 08.

tetszet bár szomorú volt egy két jelent, de egyébként ez egy tipikus szerelmi történet. A vége nagyon nem tetszet, mivel nem derül ki belőle semmi.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Annyira nyálas, hogy azt hittem rosszul leszek a végére. Ez a tipikus, a rossz fiúba esik bele a lány, amit nem kellene, a történet már nagyon elcsépelt. Azt hittem kapok egy kedves aranyos romantikus filmet ehelyett szenvedtem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.