79% 646 szavazat
A felhők fölött 3 méterrel

A felhők fölött 3 méterrel

Tres metros sobre el cielo
Filmadatlap
33
Vélemények (33)
17
Szereplők (17)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

Forgatókönyvíró: Ramón Salazar
Ország: Spanyolország
Premier (HU): 2012.04.14.
 
2024.01.15 Bafam

legújabb vélemény

Vad utcafiú és egy gazdag lány szerelmi története erőszakkal, motorbiciklikkel...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy romantikus szerelmes film a végén drámai elemekkel fűszerezve, mely egy vad utcafiú és egy gazdag lány szerelmi történetét meséli el. Amolyan modern kori Shakespeare-dráma, azaz Rómeó és Júlia reinkarnációja a huszonegyedik században. Adva vagyon egy fiatal srác, aki „hatalmasat” játszik, és semmi és/vagy senki sem képes megállítani. Nem bírja uralni az érzéseit ,nem tud uralkodni a szorongásán, mindenkit és mindent ököllel összever, összetör (nekem ez kicsit nevetséges). A jó lány és az utcai fiú, aki nem tartja tiszteletben a szabályokat, természetesen szerelembe esnek. Nagyos sok akadályon mennek keresztül, hogy együtt maradjanak, de a végén végül is nem maradnak együtt (a film legérdekesebb jelenete volt ez számomra). Talán csak azért nem maradtak együtt, ment szét a szerelmük, mert a film készítői már egy másik filmen, ennek a folytatásán gondolkodtak, és láttak benne fantáziát, hogy egy kibékülésen tovább folytatódjon ez a spanyol romantikus filmdráma. Hát akkor várjuk a folytatását a rossz fiú, jó lány kibékülésének.

0
 
2017.07.17 Deku

Azt kell, hogy mondjam az első kettő filmnek a része se tetszett de ez aztán totál el lett szúrva. Rémesen nyálas és ügyetlen. Próbál ügyesen lavírozni de nem sikerült.

0
 
2017.07.10 MP170506

Jó kis film, romantikus, izgalmas. Jók a színészek is. Szerintem nézhető, kiváló alkotás. A lezárás nagyon jól sikerült.

1
 
2021.01.14 Crystaldeer

Megosztó film, mert elsőre nagyon tetszett, aztán láttam a második részét, és akkor az egész teljesen lehangolt és elszomorított. De ez a rész jó volt, a műfaj kedvelőinek jó szívvel tudom ajánlani, nem fog csalódást okozni.

0
 
2020.03.27 Norbert93

Egyrészt közhelyesnek találom a "jó kislányok a rossz fiúkat szeretik" klisét, másrészt nem igazán szeretem a romantikus drámákat. Ennek ellenére olyan eredetien és természetesen van összerakva a film, hogy férfiként is azt kell, hogy mondjam, teljes... Több

0
 

A filmben látható Hugó és Babi karakterét játszó két színész között 2010-ben saját viszony szövődött. Szerelmi kapcsolatuk 2014 szeptemberében szakítással végződött.Szerző: Bafam

#1
 

„A felhők fölött 3 méterrel” című film Federico Moccia olasz író azonos című regénye alapján készült Spanyolországban.Szerző: Bafam

#2