Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A lökött tesó (2011)

Our Idiot Brother
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
MMcFly2015   2016. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Paul Rudd szerepe nagyon jópofa. A vígjáték az ő karaktere által jön át, az egész film viszont egy családi dráma. Ha ezzel a tudattal nézzük a filmet, akkor egy olyan történetet kapunk, aminek tényleg van mondanivalója, és egy kellemes másfél órás szórakozást nyújt.

 
juliS   2014. 12. 10.

0

Árad a filmből a pozitív energia és az üde derű. Lazaság és a humorra épülő életfelfogás. Nagyszerűek voltak a színészek is. Jó példa ez a film arra, hogy mindig a legváratlanabb helyzetekben és a legmeglepőbb emberektől tanulhatunk olyasmit, ami hasznunkra válik és épít bennünket.

 
Bulki   2016. 01. 10.

0

Remek vígjáték, igazán jól szórakoztam! Paul Rudd játéka igazán kiváló, s ha nem is volna körülötte ennyi ismert arc, akkor is simán élvezet volna nézni ezt a filmet. Remek poénok és könnyed, de nem felszínes kikapcsolódás!

A film összbevétele 25 804 448 dollár volt (imdb.com).

 

Ned mesél Rivernek, Dylan (Steve Coogan) fiának A rózsaszín párduc (1963) című filmről, melynek főszerepét Peter Sellers játszotta. Coogan megpróbált nagy elődjétől kölcsönzött hangi- és mimikai gesztusokkal tisztelegni Sellers egyedi játékstílusa előtt.

(erare)
 

A Liz szerepében felbukkanó Emily Mortimer Clouseau felügyelő asszisztenseként tűnt fel a A rózsaszín párduc 2.-ben (2009), Steve Martin és Jean Reno oldalán.

(erare)
 

Rashida Jones és Paul Rudd előzőleg egy párt alkotott a Spancserek (2009) című vígjátékban, ahol a színésznő Paul húgának barátnőjeként jelent meg.

(erare)
 

Eredetileg Chris Pratt játszotta volna el Billy szerepét, azonban bizonyos nézeteltérések miatt kénytelen volt elállni ennek lehetőségétől.

(erare)
 

A film két főszereplője, Elizabeth Banks és Paul Rudd egy ikerpárt formál meg a filmben, holott két ezt megelőző filmben is szerelmespárt alakítottak: Példátlan példaképek (2008), Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron (2001).

(erare)