Öngyilkos lett Verónica Forqué?

Holtan találták Verónica Forqué színésznőt.

A kiérkező mentőknek sikerült megállapatniuk, hogy a spanyol származású színésznő öngyilkos lett, holttestére madridi otthonában találtak rá.

Verónica Forqué 1955. december elsején született Madridban, színészi pályafutását olyan színdarabokban kezdte, mint a María la mosca és at El zoo de cristal, a szélesebb nézőközönség számára pedig Pedro Almodóvar 1993-ban megjelent rendezésében, a Kika című filmben nyújtott alakításával várt ismertté.

1981-ben házasságot kötött Manuel Iborra színészhez, akivel egy közös lányuk született. A házaspár 2014-ben vált el. Szakma áttörést számára szintén Almodóvar egy korábbi filmje, a Mit vétettem, hogy ezt érdemlem? című filmje hozta meg számára. További ismert szerepei a Pepa y Pepe és La vida de Rita című sorozatokban volt látható.

Verónica Forqué halálának hírét december 13-án hozták nyilvánosságra, a hatóságok nem sokkal ezután megerősítették, hogy a színésznő saját kezűleg vetett véget életének.

A színésznőt családja és barátai gyászolják.

Nyugodjék békében!

#1
Verónica Forqué

Verónica Forqué

szül. 1955. 12. 01. - elhunyt 2021. 12. 13.
Madrid, Madrid, Spain
Verónica Forqué 1955. december elsején született Madridban, színészi pályafutását olyan színdarabokban kezdte, mint a María la mosca és at El zoo de cristal, a szélesebb nézőközönség számára pedig Pedro Almodóvar 1993-ban megjelent rendezésében, a Kika című filmben nyújtott alakításával várt ismertté. 1981-ben házasságot... több»