Őrjöngött a tömeg Dwayne Johnson szenvedélyes beszéde után (videó)

Dwayne Johnson kétségtelenül tud egy-két dolgot, ha arról van szó, hogyan kell eladni egy projektet vagy terméket, amelyhez a neve is kapcsolódik.

A színész a hétvégén nem csupán az amerikai foci iránti szenvedélyét, hanem értékesítői képességét is megmutatta, amikor maga is pályára lépett a Vegas Vipers és az Arlington Renegades közötti 2023-as szezonnyitó mérkőzés előtt.

“Azt mondták nektek, hogy az álmotoknak egyszer vége szakad, az igazság viszont az, hogy az álmotok épp ebben a pillanatban válik valóra” - szólt Johnson a mérkőzés előtt a játékosokhoz, ez követően pedig a szurkolók szinte egy emberként kezdtek üvölteni. 

“Mert ma megteszitek, hogy pályára álltok, felsorakoztok és megmutatjátok a világnak, milyen az, amikor az ember igazán éhezik valamire, holott sötét dolgok nyomják a lelkét” - tette hozzá a színész, ezzel is utalva arra, hogy annak idején ő maga is profi futballista szeretett volna lenni, de az 1995-ös egyetemi pályafutása után a válla miatt nem engedték tovább a profi szcénában sportolni.

“Ismerem ezt az érzést, és ezért is vagyunk itt, mert az X az XFL-ben az álmok és a lehetőségek kereszteződését jelenti. Ti hoztátok az álamitokat, mi pedig a lehetőséget. Most pedig vágjunk bele a játékba, hiszen mindannyian ezt szeretjük és mindannyian ezért vagyunk ma itt. Ezt üzenem ma minden játékosnak és edzőnek és legfőképpen ezt üzenem minden szurkolónak” - zárta a beszédét Johnson, az utolsó mondatait pedig már valóban a szurkolók mindent elsöprő üvöltése fojtotta el.

Az XFL egyébként 2001-ben indult a World Wrestling Federation (WWF) és az NBC közös vállalkozásaként, amelynek élén Vince McMahon és az NBC vezetője, Dick Ebersol állt. A liga a National Football League-nek (NFL) próbált konkurenciát állítani, annak idején viszont csupán egy szezont élt meg.

Az XFL végül 2020-ban tért volna vissza, nyolc csapattal, amelyek egy 10 mérkőzéses szezonon keresztül versenyeztek volna egymással, a koronavírus-járvány azonban gátat vetett mindennek. Ezt követően lépett a képbe Johnson, aki befolyását kihasználva régi üzlettársával és volt feleségével, Dany Garciával összefogva egy konzorcium élére állt, amely 2020 augusztusában 15 millió dollárért megvásárolta az XFL-t.