Oscar-díjas sztár a Spawn-reboot élén?A kép forrása: http://thathashtagshow.com/2018/05/exclusive-details-on-todd-mcfarlanes-spawn-reboot/

1997-ben Todd McFarlane már elkészítette a Spawn - Az ivadékot – és bár a film nem nyűgözte le sem a rajongókat, sem a kritikusokat, mégis egy teljesen másféle szuperhőst jelenített meg a filmvásznon, mint amivel addig találkozhattunk.

McFarlane nem is nagyon tudja elengedni a témát: az elmúlt években szorgosan dolgozott azon, hogy összehozzon egy Spawn-rebootot, ami szerinte inkább horror vagy thriller, mint szuperhős-film. Az alaptörténetet tekintve – amelyben egy férfi démoni erőkkel paktál le, hogy ijesztő anti-hős váljon belőle – ezen egyáltalán nem lepődünk meg.

A film terve hol előkerül, hogy pihentetik – legutóbb 2013-ban került szóba, amikor a címszereppel kapcsolatban szóba került Jamie Foxx neve, ám a dolog innen végül nem mozdult tovább. Ám most úgy tűnik, hogy a Blumhouse Production bábáskodásával tényleg összejöhet a film – és nem is akármilyen gárdával.

McFarlane bízik benne, hogy a film akár 2019-re is elkészülthet, azaz hamarosan el kell kezdeni a forgatást. Ő és a Tűnj el!-ben közreműködő Terri Taylor már a tettek mezejére is lépett, hogy megfelelő szereplőket találjanak a régóta dédelgetett filmötlethez – és hiába telt el jó pár év, a főszereppel ismét Jamie Foxx-ot találták meg. Azon, hogy a színész végül elvállalja-e a szerepet, elég sok múlik. Egyrészt akár a film jövője, akár annyi, hogy milyen gyorsan készülnek el vele.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mikor és hogyan valósul meg a film.