Összeállít a szuperhősök csapata, itt a Bosszúállók 3 posztere

A Marvel gigaprodukciójában végre beteljesedik, amire a 2009-es Vasember óta készült a stúdió.

A San Diegó-i Comic-Conon mutatta be a Marvel a Bosszúállók 3 első kedvcsináló előzetesét, melyet egyelőre nem adtak ki hivatalosan, de annyi kiderült, hogy a terem szinte felrobbant a rajongók kitörő reakcióitól (jó értelemben természetesen). Azoknak, akik nem lehettek ott személyesen a Marvel paneljén, minden bizonnyal egy kicsit még várniuk kell az előzetesre, addig is azonban a stúdió két poszterrel rukkolt elő, melyből az egyiken a Marvel moziverzumának összes hőse helyet kapott kezdve A galaxis őrzőitől, a szakállas Amerika kapitányon, a kiszőkített Fekete Özvegyen és Vasemberen át egészen a legfőbb nemezisig, Thanosig.

Ami a jövőre debütáló film történetét illeti, a Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Josh Brolin, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Vin Diesel, Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr., Bradley Cooper, Tom Holland és Mark Ruffalo.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 27-én debütál az Egyesült Királyságban, és május 4-én az Egyesült Államokban.