Őt jegyezte el a Jurassic Park sztárja, Chris Pratt

Chris Pratt ismét nősül – a színész a napokban kérte meg jelenlegi barátnője kezét, amiről egy megható Instagram-posztban tájékoztatta a követőit.

Pratt kilenc évig élt boldog házasságban Anna Faris színésznővel, akivel van egy közös fiuk, a hatéves Jack. A pár 2017 augusztusában jelentette be, hogy külön folytatják, és tavaly novemberben váltak el hivatalosan – de megmaradt köztük a jó és baráti viszony, elsősorban a fiuk miatt. A volt házastársak nagyon közel laknak egymáshoz, hogy a gyereket közösen nevelhessék: tavaly októberben például együtt halloweeneztek új partnereikkel.

Faris jelenleg egy operatőrrel jár, Pratt pedig nyáron ismerkedett meg a 29 éves Katherine Schwarzeneggerrel – és az eljegyzés bejelentésének fényében kapcsolatunkat mind a ketten nagyon komolyan gondolják. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint mind a ketten nagyon boldogok, sok bennük a közös és komolyan gondolják a kapcsolatukat, mert egyik sem az a randizgatós típus.

Ha pedig ismerős a vezetéknév: igen, Katherine Arnold Schwarzenegger lánya, aki édesanyján keresztül ismerkedett meg a színésszel. Bár még csak nyár eleje óta vannak együtt, megosztott fotóik szerint igen sok időt töltenek együtt, Pratt kisfiával és mindkettejük tágabb családjával is.

Sok boldogságot nekik!

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ????????♥️

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Jan 13., 2019, időpont: 11:12 (PST időzóna szerint)