Parádés a Karib tenger kalózai 5 bakivideója

Alig egy hónap múlva már DVD-n és Blu-rayen is megvásárolható Johnny Depp legutóbbi filmje.

Október elején érkezik a Karib tenger kalózai 5 DVD-n és Blu-rayen, mely számos extrát tartogat majd. Ezek közé tartoznak majd a bakivideók, melyekből most mi is ízelítőt kaphatunk, csak hogy tudjuk, mire számíthatunk.

A film májusban debütál a mozikban, és bár a kritikusokat nem győzte meg, és a franchise korábbi sikereit sem tudta megismételni, világszerte 792 millió dollárt kaszált. A történet szerint az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.
Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől. 

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja főbb szerepeit olyan sztárok játsszák, mint Johnny DeppKaya ScodelarioOrlando BloomBrenton ThwaitesJavier Bardem és Geoffrey Rush.