63 Babylon  (2022)

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor januárban kerül a mozikba a Babylon, Damien Chazelle következő filmje. A sztori az első hangosfilmek megjelenésének korszakába repíti majd a nézőket egy izgalmas kalandra. A sztárokkal teletűzdelt alkotás két főszerepét Brad Pitt és Margot Robbie alakítja majd, utóbbi elárult egy érdekes történetet a forgatásról.

Margot Robbie alakítja a filmben Nellie LaRoyt, míg Brad Pitt Jack Conrad szerepét játssza el. A színésznő az E! News magazinnak adott nemrégiben interjút, amelyben elmesélte, hogy egy saját ötlettől vezérelve picit megváltoztatta a forgatókönyvet. Odament a rendezőhöz és azt mondta neki, szerinte Nellie az egyik éppen forgatott jelenetben csak simán odamenne Jackhez és megcsókolni. Ilyesmi egyáltalán nem szerepelt a forgatókönyvben.

A rendező Damien Chazelle átlátott a szitán és rávágta, „hé, valójában te csak meg akarod csókolni Brad Pittet!” A színésznő pedig nem is tagadta, mondván „perelj be, talán soha többé nem lesz alkalmam megcsókolni Brad Pittet!”

A rendező belement az ötletbe és a felvételek során rájöttek, hogy a dolog tényleg működik. Még párszor felvették a jelenetet, ami végül be is került a filmbe. Margot Robbie azt is elárulta, hogy egy másik jelenetben Katherine Waterstont is megcsókolta, de azt nem tudja, hogy ez is bekerül-e a filmbe.