75 Venom  (2018)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Venom 2 rendezői székét Andy Serkis foglalja majd el. A film előkészületei már javában zajlanak Londonban, azonban továbbra is kérdés, Pókember is feltűnik-e majd a filmben.

A helyzetet ugyan nehezíti az elmúlt napok eseményei, hogy a Disney és a Sony felbontotta a korábbi megállapodást, így igencsak kis esély van arra, hogy Tom Holland is szerepet kapjon a folytatásban, az idei Keystone Comic Conon azonban elejtett néhány apró információt a fiatal színész.

Holland egy rövid interjúban egészen magabiztosan beszélt arról, hogy Pókember sokkal jobb és nagyobb lesz majd a jövőben, és hogy számos ötlet merült fel azzal kapcsolatban, miként is bővüljön a karakter világa.

„Nagyon szuper lenne, ha Tom Hardyval közösen készíthetnénk egy filmet, és ha egyszer együtt szerepelhetnénk egy Venom filmen, az nagyon cool lenne. De ennek a filmnek része kell lennie az MCU-nak, én pedig egyelőre nem tettem le erről” – nyilatkozta a színész.

Bár egyelőre egyik stúdió sem erősítette meg, hogy Pókember is szerepet kapna az új Venomba, mindenesetre a film 2020. október 2-án érkezik a mozikba.